Nvidia Geforce 466 11 Whql Driver Uitgekomen

Als je een Nvidia GPU hebt, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk de nieuwste update downloaden om een beveiligingsprobleem te voorkomen. Het is een goed uitgangspunt om apparaten niet te repareren als ze niet stuk zijn. Aanpassingen op drivers kunnen echter ook oplossingen zijn voor problemen die anderen hebben ervaren of beveiligingsproblemen elimineren. Er zijn tijdelijk wat problemen met de laatste versie van de NVIDIA Driver (375.86) Deze geeft geheugen problemen. Welke ervoor zorgt dat de snelheid van het geheugen niet juist functioneert.

  • Klik met de rechtermuisknop op de hardware en selecteer de optieStuurprogramma bijwerken.
  • Start de update alleen als je de komende uren geen gebruik hoeft te maken van je computer.
  • Windows verwijdert doorgaans geen oude stuurprogramma’s, zelfs niet als u teruggaat naar een eerdere Windows-versie.

Bovendien verwijzen we naar alleen relevante informatiebronnen over Windows stuurprogramma’s op het internet. Dat iedere keer de datum en tijd niet kloppen, komt meestal door een lege knoopcelbatterij op het moederbord. Deze zogeheten CMOS-batterij zorgt ervoor dat de instellingen van het BIOS bewaard blijven en dat de klok doortikt wanneer de pc uitstaat. Een mifi-router is handig als je met meerdere apparaten gebruik wilt maken van 1 simkaart. En als je geen buitenlands simkaart in je telefoon wilt gebruiken omdat je op je eigen telefoonnummer bereikbaar wilt zijn.

Xbox Insider Lekt Een Nieuwe Halo

Als je gebruik maakt van meerdere monitoren is het belangrijk deze instellingen zoveel mogelijk hetzelfde in te stellen. Wanneer je het vinkje weghaalt voor NvBackend, zal er niet automatisch naar updates worden gezocht. Wanneer je bij Programma’s en onderdelen gaat zoeken naar “Game Ready Drivers”, dan zul je niets vinden.

Weet jij trouwens als je zo’n auto detect programma van AMD gebruikt die automatisch detecteert en installeert of die automatisch in dat proces ook de oude drivers verwijdert? ATI CCC verwijderd met al de ATI componenten precies zoals de help video demonstreerde en Driversol toen de setup van de packages uitgevoerd als administrator.

Automatische updates ben ik nooit zo’n fan van, zeker niet als ze me door de strot worden geduwd. Zelfs met consoles doe ik er niet meer aan omdat ik een jaar terug 2 maanden gezeik had met 2.0 op m’n PS4. En updaten jullie drivers handmatig, of gebruiken jullie inderdaad GeForce Experience? Maar ja, als de GeForce Experience aangeeft dat er een nieuwe driver beschikbaar is dan installeren we die meteen.

kunnen Windows-stuurprogramma's werken op linux?

Dat is kostbaar voor een laptop die al wat ouder is. Een andere optie is om een extern scherm aan te sluiten. Deze zwarte vlekken betekenen dat de schermpixels op die plek niet langer werken. Op YouTube staan filmpjes over hoe je deze plekken door te wrijven zou kunnen verwijderen.

Microsoft Sloopt Oude Edge Browser In April Uit Windows

Na verwerking / bevestiging van de betaling wordt de order in behandeling genomen. Vanaf dat moment is de levertijd meestal binnen anderhalve week. Wanneer er op onze website staat dat een product op voorraad is betekent dit dat de onderdelen aanwezig zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *